• 100% handmade in The Netherlands
  • Professional advice, 15+ years of dachshund experience
  • Worldwide shipping
  • Custom sizes available

GARANTIE EN KLACHTEN

Garantie

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien bent u verplicht om binnen 14 dagen na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.

 

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@charmingcouture.nl . Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

We hopen uiteraard dat bovenstaande nooit nodig zal zijn aangezien we kwalitatieve producten verkopen en altijd streven naar excellente service. Mocht de situatie zich toch voordoen dan hopen wij er samen met jou uit te komen, zonder hulp van derden.

 

Voor de uitgebreide versie van de garantie- en klachtenbepalingen verwijzen wij naar onze Algemene Voorwaarden.