RETOURNEREN EN RUILEN

Bedenktijd en retour

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Let op: dit geldt niet voor maatwerk producten en mondkapjes met verbroken hygiënezegel!

 

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van uw huis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €7,50 per pakketpost (binnen Nederland), raadpleeg voor de exacte tarieven van uw zending de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product in de originele nieuwstaat met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele verpakking aan Charming Couture geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@charmingcouture.nl . Wij zullen dan u voorzien in het correcte retouradres. Vervolgens zullen wij het verschuldigde orderbedrag inclusief verzendkosten binnen 14 dagen na ontvangst van uw retour terugstorten mits het product door ons in goede orde retour ontvangen is. 

 

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

 

Belangrijk: retourzendingen die vooraf niet zijn aangemeld en/ of geen gegevens van de afzender bevatten worden dan ook niet verwerkt.

 

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Wettelijk zijn we niet tot ruilen verplicht, echter verlenen wij dit graag als service aan onze klanten. Ruilen is daarom bij ons geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met info@charmingcouture.nl om de wensen te bespreken. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product. Op het geruilde product wordt geen nieuw herroepingsrecht verworven, omdat het geen nieuwe koop op afstand betreft. Let op: de mogelijkheid tot ruilen geldt niet voor maatwerk producten en mondkapjes met verbroken hygiënezegel!

 

Maatwerk producten

Een aantal producten die u via deze webwinkel koopt worden op maat volgens de door u ingevoerde specificatie(s) gemaakt. Het herroepingsrecht is hierop dan ook niet van toepassing. Maatwerkproducten komen ook niet voor ruilen in aanmerking. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

 

Verkeerd afleveradres doorgegeven?

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via info@charmingcouture.nl wij proberen dan om uw bezorgadres voor u te wijzigen. Wanneer dit niet (meer) lukt zijn het risico en eventuele extra kosten helaas voor u. 

 

Voor de uitgebreide informatie omtrent ruilen, retourneren en maatwerk verwijzen wij naar onze Algemene Voorwaarden.