UITLATEN IN STIJL MET COMFORT VOOR HOND EN BAAS!

Zachter en comfortabeler dan dit wordt het niet! Maak kennis met de handgemaakte collectie lederproducten van Charming Couture!

 

Voortaan hoef je niet meer te kiezen tussen comfortabel of modieus, met onze lederen collectie heb je het beste van beide werelden. Gemaakt van het zachtste en soepelste Italiaanse leer, heb je tijdens het uitlaten voelbaar kwaliteit in handen. Gemaakt uit één stuk leer, scheurvast en met messing onderdelen geeft dit onze lederproducten de stevigheid èn luxe die jou en je teckel volledig eer aan doen. De heerlijk comfortabele eigenschappen van het leer geven onze halsbanden een hoog draagcomfort voor je teckel. Tegelijkertijd liggen onze riemen uit hetzelfde leer heerlijk in de hand tijdens het wandelen.

Laat de penning aan de halsband door ons graveren met je gegevens indien jouw viervoeter de weg kwijt raakt. Veiligheid voorop!

 

Zelfs aan de allerkleinsten en allergrootsten is gedacht. Onze halsband maat XS is al geschikt voor pupjes vanaf 8 weken leeftijd! Hiermee heb je direct een goed passende halsband wanneer je jouw nieuwe huisgenoot ophaalt bij de fokker. Daarnaast zijn onze halsbanden voortaan ook beschikbaar in de maten L en XL. Perfect voor als jouw teckel bijvoorbeeld ook een groter huisgenootje heeft, zo kunnen ze allebei stijlvol over straat. 

 

Tijdens het uitlaten ook steeds aan het bedenken waar je de afvalzakjes laat? Kies uit één van onze modieuze en praktische lederen zakjeshouders die gemakkelijk aan de hondenriem of broeklus gehangen kunnen worden. Zo heb je het rolletje afvalzakjes altijd bij de hand! Wist je dat het op zak hebben van afvalzakjes in sommige steden verplicht is als je er met je hond loopt? Verkrijgbaar in diverse kleuren, allen passend bij onze halsbanden en riemen. Ga voor de complete look en mix & match een halsband aan één van onze lederen riemen met een zakjeshouder als finishing touch! Welke combinatie is jouw favoriet?

 

Bekijk hier de halsbanden meetinstructie en maattabel.

 

'Style is a way to say who you are without having to speak' – Rachel Zoe

Foto's mede mogelijk gemaakt door Jolien Berntsen van Pixie Fotografie