BESCHERM JE TECKEL TEGEN WEERSINVLOEDEN EN KOU!

Zodra de dagen korter worden en de temperatuur daalt zijn de teckeltjes door hun korte bodemafstand kwetsbaar voor weersomstandigheden en kou. De ervaring leert dat àlle teckels, ongeacht de vachtvariëteit, hier gevoelig voor zijn. Denk hierbij ook aan de oudere teckels en puppy's. Het zijn allemaal echte koukleumen! Een warm jasje is dan een welkome uitkomst, alleen passen de teckels door de diepe borst en lange rug helaas geen reguliere hondenjasjes.

Om een naveltruitje of slobbervest te voorkomen lanceert Charming Couture handgemaakt maatwerk voor teckels!

 

Het woord 'Couture' zegt het al: het design en de productie van modieuze kleding, op maat gemaakt, naar de specifieke wensen en maten van de cliënt. Voor elke bestelling zal er aan de hand van de doorgegeven maten een eigen en uniek naaipatroon worden getekend wat vervolgens zal worden uitgewerkt in de gewenste stof. Op deze manier heeft u voor uw teckel het best passende jasje.

MATERIALEN

 

Door het gebruik van zachte fleece als binnenvoering en prachtige wol-houdende materialen van hoge kwaliteit voor de buitenzijde is het jasje niet alleen functioneel, maar ook voor het oog een lust om te zien. Wol houdt de warmte goed vast houdt en werkt van nature waterafstotend. Mocht het jasje toch nat worden, dan blijft de wol warmte genereren waardoor je teckel alsnog warm blijft. Daarnaast is wol erg comfortabel om te dragen door de ademende textuur, werkt het vuilafstotend door het natuurlijke wolvet en blijven stoffen met wol langer mooi dan andere materialen. Naast deze stoffen hebben we ook regenjasstoffen speciaal voor de extra natte dagen en zijn jasjes volledig van fleece ook een optie.

MOGELIJKHEDEN

 

De jasjes worden eigenhandig geproduceerd in eigen atelier: handmade en homemade! Hierdoor kunnen de diverse maten en wensen voor kleuren gemakkelijk worden doorgegeven en verwerkt naar uw eigen voorkeur. Er zijn speciaal voor dit koude seizoen modieuze, verfijnde en stoere stoffen ingekocht. Bovendien kunnen door de eigen productie de kosten beperkt blijven. Alhoewel Charming Couture zich richt op de ongewone maten van de teckels, kunnen er uiteraard ook jasjes voor andere rassen gemaakt worden. Bijzondere wensen? Een bijpassende vlinderstrik voor je teckel of een sjaal voor het baasje van dezelfde stof? Laat het ons weten! We denken graag met je mee.

MEER WETEN?

 

Nieuwsgierig naar wat er voor jouw teckel(s) mogelijk is?

Geef via onderstaande link de maten van je teckel aan ons door voor een vrijblijvende prijsopgave.

LET OP: Wegens grote drukte beperkte aanname van maatwerk opdrachten!

We vinden het heel fijn dat zó veel mensen ons weten te vinden voor een maatwerk jasje. Om de kwaliteit te waarborgen en de wachttijd niet teveel te laten oplopen nemen we daarom beperkt maatwerkopdrachten aan.

Indien je een maatwerk jasje zou willen laten maken, laat dit ons dan tijdig weten. Mochten wij je aanvraag kunnen aannemen dan kunnen wij een verwachte verwerkingstijd aangeven. Houd rekening met een verwerkingstijd van tenminste 10 werkdagen.

Sneller een jasje nodig? Bekijk dan onze vaste jassencollectie, met directe levering uit voorraad. Bedankt voor je begrip!

 

TAGS: teckeljasje, teckel jas, jasje op maat, teckeljas op maat, teckel trui, truitje, warm, winterjas, winterjasje, regenjas, regenjasje, teckel fleece jas, fleece jasje.

 

Charming Couture's jasjes op maat zijn maatwerk producten. Zij worden volgens de door u ingevoerde specificatie(s) gemaakt. Het herroepingsrecht of de mogelijkheid tot ruilen is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief. Charming Couture is niet aansprakelijk voor door uzelf gemaakte meetfouten, eventuele vermakingskosten zijn voor eigen rekening.

Op al onze producten en diensten zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.