LEVERTIJD EN VERZENDING

Let op: er is in sommige regio's grote drukte in de postverwerking. Wat betekent dit?

  • Er is kans op vertraging in de verwerking en levering van bestellingen door PostNL en DPD.
  • Raadpleeg voor de meest actuele status van uw bestelling de track&trace pagina met de per e-mail toegezonden code, bekijk voor de zekerheid ook uw SPAM-box indien er geen e-mail is ontvangen.
  • Levering naar afhaalpunten is in sommige gevallen i.v.m. vakantiesluiting niet mogelijk. DPD en PostNL hebben geen actuele lijst van de locaties die wel geopend zijn voor het aannemen van pakketten. Controleer vooraf of het door u gewenste afhaalpunt geopend is. Mocht het gekozen afhaalpunt niet geopend zijn dan is het risico en zijn de extra retourkosten helaas voor u.
  • Meer informatie over pakket statussen en de drukte bij PostNL kunt u hier teruglezen: https://www.postnl.nl/klantenservice/drukte/ 

Alvast bedankt voor uw geduld en begrip!

 

Levertijd

Wij doen zorgvuldig ons best om uw bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die betaald zijn, proberen wij binnen 2-3 werkdagen te verzenden, echter kunnen artikelen op voorraad vaak al de eerstvolgende werkdag verzonden worden. Het lukt ons in enkele gevallen helaas niet altijd om dit na te komen. Soms zijn producten niet direct voorradig en dan kan de verwerking van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat bij artikelen die langer kunnen duren een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

 

  • Pre-order artikel(en) besteld? 

De verwachte verzenddatum staat dan vermeld op de productpagina('s), deze kan afwijkend zijn van de reguliere levertijd. Zijn er artikelen besteld in combinatie met pre-order artikelen? Dan wordt de bestelling in één keer verzonden zodra de gehele bestelling, inclusief de pre-order artikelen, compleet is.

 

  • Maatwerk artikel(en) besteld? 

Maatwerk is uitgezonderd van de reguliere levertijd. Normaliter bedraagt de verwerkingstijd van maatwerk 10 werkdagen na ontvangst van betaling, met uitzondering van de periode rondom de feestdagen. Tijdens drukke periodes kan deze levertijd afwijken. Neem voor een indicatie van de actuele levertijd van het gewenste maatwerkproduct contact met ons op via info@charmingcouture.nl.

 

Aan alle genoemde indicaties van de levertijden kunnen geen rechten worden ontleend, daar wij volledig afhankelijk zijn van onze vervoerders. 

Bestelling volgen

Algemeen

Wanneer je bestelling is verzonden ontvang je hiervan per e-mail automatisch een bevestiging. In je online account kun je altijd de meest actuele status van je bestelling inzien en tevens de tracking codes opzoeken (enkel van PostNL).

 

  • PostNL

Bij verzending met PostNL pakketpost ontvang je per e-mail van ons een link met het trackingnummer om je bestelling online te kunnen volgen. Rond middernacht wordt in de meeste gevallen de tracking informatie het meest actueel. Geen e-mail ontvangen? Bekijk dan je spambox, soms komen geautomatiseerde e-mails daar terecht.

 

  • DPD

Voor bestellingen verzonden met DPD ontvang je automatisch vanuit DPD een aparte e-mail met daarin de trackingcode van je bestelling. Deze e-mail wordt eenmalig verzonden. Aangezien deze e-mail niet door ons wordt gegenereerd kunnen wij deze niet achterhalen of opnieuw verzenden. In sommige gevallen ontvang je enkel op de dag van bezorging vanuit DPD bericht met het tijdvak waarin de bezorger langs zal komen. Waar dit aan ligt weten we helaas niet, wel hebben we dit reeds bij DPD gemeld. Geen e-mail ontvangen? Bekijk dan je spambox, soms komen geautomatiseerde e-mails daar terecht.

Verzendkosten en verzending

De op deze website vermelde productprijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen binnen Nederland:

€4,50 voor bestellingen die door de brievenbus passen (brievenbuspakket PostNL incl track&trace code)
€ 7,50 voor bestellingen die als pakketpost verzonden worden (regulier pakket PostNL incl. track&trace code)

Vanaf een orderbedrag van €100,00 vervallen de verzendkosten (maatwerk uitgezonderd). 

 

De verzendkosten bedragen voor België:

€ 8,00 voor bestellingen die door de brievenbus passen (incl track&trace code DPD)
€ 9,50 voor bestellingen die als pakketpost verzonden worden (incl. track&trace code DPD)

€ 12,50 voor bestellingen die als pakketpost verzonden worden (incl. track&trace code PostNL)

Vanaf een orderbedrag van €100,00 vervallen de verzendkosten bij DPD (maatwerk uitgezonderd). 

 

De verzendkosten bedragen voor onder andere Duitsland, Frankrijk en Luxemburg:

€ 8,00 voor bestellingen die door de brievenbus passen (incl track&trace code DPD)
€ 11,00 voor bestellingen die als pakketpost verzonden worden (incl. track&trace code DPD)

€ 12,50 voor bestellingen die als pakketpost verzonden worden (incl. track&trace code PostNL)

Vanaf een orderbedrag van €150,00 vervallen de verzendkosten bij DPD (maatwerk uitgezonderd).

 

De verzendkosten voor overige landen in Europa: 

€ 19,00 voor bestellingen die als pakketpost verzonden worden (incl. track&trace code PostNL)

 

De verzendkosten voor wereldwijde verzending met PostNL (USA, Canada, Azië) bedragen €30,00 (incl track&trace code).

 

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL binnen Nederland, DPD binnen Europa en buiten Europa met PostNL International. Het kan even duren voordat de track & trace code van een zending actief is, dit geldt met name voor de brievenbuspakketten. Over het algemeen zal de aflevering in Nederland, België of Duitsland binnen 1-3 werkdagen na verzending tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen, houd voor de meest actuele levertijd de track&trace pagina in de gaten. Neem voor verzending buiten Europa contact met ons op voor de geschatte verzendkosten en verzendtijd.

Voor de uitgebreide informatie omtrent levering, levertijd en verzending verwijzen wij naar onze Algemene Voorwaarden.